Speelse teamuitjes

90s Quiz – Kersteditie

Beleef de charme van de jaren 90 opnieuw en breng die nostalgische kerstsfeer terug! Onze sprankelende 90s Quiz kersteditie is dé keuze voor een gezellig bedrijfsuitje of feestelijke personeelsbijeenkomst. Sluit het jaar warm en vrolijk af met deze unieke ervaring!

Stap binnen in een wereld vol feestelijkheid en knusheid met onze gezellige 90s Quiz Kersteditie! Welk team zal er triomferen aan het eind van het spel? Zullen het Team Home Alone zijn, Team Full House of misschien wel de energieke Spice Girls?

Vanaf de allereerste muziekclips en videofragmenten zetten we de toon. Er zullen monden openvallen. De liefhebbers van trivia en feitjes zullen hun team versterken tijdens de 90s nieuwsquiz, terwijl de film- en muziekkenners later aan hun trekken komen. Tip: Verdeel je talenten en kennis slim om je winstkansen te vergroten. Onze professionele entertainers leiden de show en weten precies hoe ze de groep in beweging kunnen krijgen.

Het succes van ons evenement meten wij af aan het enthousiasme dat we bij onze deelnemers opwekken. Zelfs de meest stille medewerker transformeert tot een gedreven quiz-kandidaat. En na afloop van het spel? Dan gaan de voetjes van de vloer om ouderwets te dansen op bekende tunes en zelfs de Macarena te herbeleven. Maar onthoud, alles mag en niets moet. Aanmoedigen vanaf de zijlijn is ook zeker een optie. Soms is het immers heerlijk om gewoon lekker te genieten.

Het aantal deelnemers kan bij deze activiteit kosteloos naar beneden worden bijgesteld met maximaal 10%, maar wel nog tot 7 dagen van tevoren.
Het deelnemersaantal naar boven bijstellen kan, mits in goed overleg, altijd.

Aantal deelnemers

Vanaf 15 tot 1000 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

3 uur

Budgetindicatie

€26.50 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
We're sorry, your request needs to be linked to a company.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

90s Quiz – Kersteditie

26.50

Beleef de charme van de jaren 90 opnieuw en breng die nostalgische kerstsfeer terug! Onze sprankelende 90s Quiz kersteditie is dé keuze voor een gezellig bedrijfsuitje of feestelijke personeelsbijeenkomst. Sluit het jaar warm en vrolijk af met deze unieke ervaring!

Categorie:

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een review te schrijven over “90s Quiz – Kersteditie”