Creatief teamuitje

Cardboard Car Challenge

Bouw met je team een levensgrote auto van een stapel gerecycled karton!

Met recht de ultieme teambuilding! Binnen vier uur tijd wordt een stapel karton omgebouwd tot een auto die zonder problemen 2 personen kan houden en met piepende banden over een parcours wordt gereden. Ga de uitdaging aan en bouw de auto die u altijd al had willen hebben!

De Cardboard Car Challenge is met recht hét ultieme teambuilding event. Van elk teamlid is volledige toewijding en inzet nodig om het bouwproces succesvol af te ronden. De verbazing en trots zal enorm zijn als jullie auto als eerste de eindstreep over crosst!

Bij aankomst is er enkel een stapel (gerecycled) karton zichtbaar. Zodra het startsein is gegeven, vouwt, snijdt en bouwt ieder  team er op los. Begonnen wordt met de carrosserie welke volgens een bouwschema gebouwd wordt,  zodat deze minimaal 2 personen kan dragen. Daarna gaat het creatief proces pas echt van start. Wordt het een snelle raceauto of toch dat volkswagenbusje of lelijke eendje? Alles is mogelijk en in de winkel zijn alle benodigdheden te vinden om jullie auto geheel naar wens te pimpen. De tijd zal voorbij vliegen en voor jullie het weten is het tijd voor de race. Al jullie creaties worden met piepende banden over een parcours gereden. Houdt jullie auto stand? Het winnende team zal uiteraard met een originele prijs worden beloond!

Aantal deelnemers

Vanaf 10 tot 100 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

4 uur

Budgetindicatie

€72 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode, kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen behandelen. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Cardboard Car Challenge

72.00

Bouw met je team een levensgrote auto van een stapel gerecycled karton!

Categorieën: ,

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Cardboard Car Challenge”