Feestelijk teamuitje

Interactieve bingo op locatie

Met ons sprankelende Bingopakket ben jij verzekerd van een bingo die bruisender is dan ooit! Laat je bingo leiden door een van onze getalenteerde en ervaren Bingomasters, die stuk voor stuk passie voor entertainen hebben.

De bingo’s kunnen ook in het Engels gepresenteerd worden

BINGO geeft een meeslepende make-over aan de traditionele bingokaarten en tilt ze naar een nieuwe dimensie. Met onze levendige Trivia BINGO met vele meezingers, introduceren wij een innovatief concept met sprankelende humor en interactie. Dit betreft geenszins een alledaagse teambuildingactiviteit; eerder een unieke gelegenheid om met een vleugje fortuin een mooie prijs te veroveren.

In uiteenlopende rondes daag je jezelf uit, waarbij teamverband wordt gestreden voor de felbegeerde Bingo. Met een enkele vingertik toveren we jouw smartphone om tot een BINGO-kaart, waar niet alleen getallen prijken, maar ook intrigerende teksten en foto’s. Zoek je nog naar een onvergetelijk idee voor een bedrijfsfeest, geschikt voor groepen tot wel 2000 personen, op locaties door heel Nederland en België? Zet dan BINGO op je agenda, want dit wordt een spektakel dat je niet wilt missen.

De BINGO:

Onze BINGO-master leidt jullie door een spetterende start voordat we de spelregels uitleggen. Per team transformeren jullie smartphones via onze eigen website tot BINGO-kaarten. Op deze kaarten verschijnen 25 vakjes met teksten en afbeeldingen. Elke deelnemer ontvangt een unieke BINGO-kaart. We spelen in totaal drie rondes per kaart: eerst een horizontale rijtje, gevolgd door twee horizontale rijtjes en tot slot de volle kaart.

Tijdens het spel worden vragen gesteld en ondersteund door geluidsfragmenten en videoclips, die via één videoscherm aan jullie worden gepresenteerd. Het is aan de deelnemers om deze te herkennen en met slechts een tik op hun smartphone af te vinken. Als je denkt dat je BINGO hebt, druk je op de BINGO-knop en onze software controleert onmiddellijk of de BINGO correct is, terwijl de resultaten live worden weergegeven.

Natuurlijk bevatten onze BINGO-kaarten ook enkele strikvragen om de spanning te verhogen en de kans op een valse BINGO te verhogen. Stiekem hopen we dat dit gebeurt, want als je een valse BINGO hebt, moet je natuurlijk een opdracht uitvoeren. Onze BINGO-master is de drijvende kracht achter dit spektakel! Hij weet als geen ander de deelnemers te enthousiasmeren!

Duur:

Ėén BINGO kaart duurt ongeveer 45 minuten. Meestal worden er twee BINGO kaarten gespeeld. Tijdens de BINGO kunnen gewoon drankjes uitgeserveerd worden en is er gelegenheid om een pauze tussen twee bingo’s in te nemen. Wij leuken deze pauze op met een eigen Bingo-klok met muziek zodat er geen stilte valt.

 

 

Aantal deelnemers

Vanaf 30 tot 1995 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

1,5 uur

Budgetindicatie

€25 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
We're sorry, your request needs to be linked to a company.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Interactieve bingo op locatie

25.00

Met ons sprankelende Bingopakket ben jij verzekerd van een bingo die bruisender is dan ooit! Laat je bingo leiden door een van onze getalenteerde en ervaren Bingomasters, die stuk voor stuk passie voor entertainen hebben.

De bingo’s kunnen ook in het Engels gepresenteerd worden

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Interactieve bingo op locatie”