Feestelijk teamuitje

Mentalisme Entertainment

Een mentalist is de expert in het beïnvloeden, lezen en voorspellen van gedachten. Benieuwd hoe dit in de praktijk werkt? Wacht niet langer en boek het Mentalisme Entertainment!

De mentalist spant zich in om de schijn van een zesde zintuig op te wekken, gebruikmakend van diverse technieken zoals lichaamstaal lezen, NLP, en manipulatieforcages, die dagelijks door de CIA worden toegepast. Het publiek wordt ondergedompeld in een wereld waar alles mogelijk lijkt te zijn, een sfeer waar verwondering, amusement en enthousiasme samenkomen om mensen bij elkaar te brengen.

U kunt kiezen uit 2 opties:

  • Close-up mentalisme

Bij deze optie vermaken we de gasten van tafel tot tafel, waarbij iedereen van dichtbij kan genieten van het mentalisme. We focussen op het opbouwen van een sterke connectie met de aanwezigen in een intieme setting. De animatieduur per persoon/tafel varieert tussen de 15 en 25 minuten, afhankelijk van de setting.

  • Centrale show

In deze optie wordt het gehele publiek tegelijkertijd in de magische wereld van het mentalisme betrokken. Stoelen worden zij aan zij geplaatst (zonder tafels) en zodra de show begint, is de setting van cruciaal belang om de volledige aandacht van het publiek te behouden.

Aantal deelnemers

Vanaf 10 tot 100 deelnemers

Talen

Nederlands, Engels

Duurtijd

1 - 3 uur

Budgetindicatie

€25 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
We're sorry, your request needs to be linked to a company.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Mentalisme Entertainment

25.00

Een mentalist is de expert in het beïnvloeden, lezen en voorspellen van gedachten. Benieuwd hoe dit in de praktijk werkt? Wacht niet langer en boek het Mentalisme Entertainment!

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Mentalisme Entertainment”