Actief teamuitje

Sail Experience

Stap aan boord en maak het hoofd leeg. Beleef de vrijheid van het zeilen, speel met de elementen, geniet samen van op het water zijn en leer ondertussen ook nog nieuwe vaardigheden!

Zeilen staat symbool voor continue meebewegen met de veranderingen om je heen. Je moet jouw koers telkens weer aanpassen aan de wind en golven. Een zeiler moet flexibel zijn en kunnen improviseren.  Je maakt vooraf een plan maar er gebeurt vaak iets onverwachts, waardoor je toch moet bijsturen. Zeilen is dus net als het (bedrijfs)leven zelf.

Zeilen is daarmee het ideale bedrijfsuitje. Je kunt veel over het leven leren door te gaan zeilen. En veel belangrijker: Het is nog leuk ook! Vooral om het samen te doen. Op het water zijn mensen vaak meer open over wat hen echt bezighoudt dan aan wal. Dat blijft fascinerend.  Zou dit misschien kunnen komen omdat wij mensen voor 70% zelf uit water bestaan?

Er gaat een gastvrije en zeer ervaren schipper/gediplomeerd instructeur mee. Hij laat jullie de mooiste plekjes in de omgeving van Haarlem zien, en kan jullie ook alles leren over zeilen, varen, knopen, navigeren en andere nautische zaken.

De activiteit is natuurlijk enigszins weergevoelig. Bij windstil weer en een windvoorspelling boven de 6 Bft kan er niet gezeild worden, en zal de activiteit verplaatst worden. Automatische reddingsvesten en regenkleding zijn beschikbaar op de locatie.

Aantal deelnemers

Vanaf 1 tot 5 deelnemers

Talen

Nederlands, Engels

Duurtijd

2,5 uur

Budgetindicatie

€50 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
We're sorry, your request needs to be linked to a company.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Sail Experience

50.00

Stap aan boord en maak het hoofd leeg. Beleef de vrijheid van het zeilen, speel met de elementen, geniet samen van op het water zijn en leer ondertussen ook nog nieuwe vaardigheden!

Categorie:

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Sail Experience”