Op wielen

Solex rijden

Een nostalgische solextour door Brabant!

Even lekker ontspannen tijdens een nostalgische solextour.  Met een snelheid van 20 à 25 kilometer per uur tour je rond en geniet je van de mooie landschappen en de natuur. De solex maakt een gezellig ouderwets tutter geluid en je beleeft echt de tijd van vroeger.

Het nuttigen van alcohol voor of tijdens de tour is verboden en iedere deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Het dragen van een helm is verplicht en deze kun je van ons lenen.

De solextour kan vanaf onze eigen locatie in Deurne gereserveerd worden. De kosten voor een 2 uur tour bedragen dan € 41,50 per persoon en er geldt een minimum van 8 deelnemers. Ook een 3 uur tour is mogelijk, de kosten  hiervoor zijn € 45,00 per persoon.

Wij kunnen ook met de solexen naar een gewenste locatie in Nederland komen, uiteraard wel tegen een meerprijs. Het minimum aantal solexen voor is 10 stuks. Een 2 uur tour kost dan € 46,50 en een 3 uur tour € 50,00. Is de locatie gelegen binnen 25 kilometer vanaf ons? Betaal je geen extra kilometervergoeding. Mocht het daarbuiten liggen betaal je nog € 1,- per kilometer extra (hou er rekening mee dat we op en neer moeten, dus de kilometers moeten dubbel geteld worden).

Aantal deelnemers

Vanaf 8 tot 75 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€41.5 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
We're sorry, your request needs to be linked to a company.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Solex rijden

41.50

Een nostalgische solextour door Brabant!

Categorieën: ,

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Solex rijden”