Beleef een ontspannend bewegingsmoment samen met je collega’s.

Je kan kiezen tussen verschillende yogastijlen:

“Active Office Yoga”
Dit is een actieve beweegsessie waarbij we de belangrijkste yoga-geïnspireerde poses aanleren om de gevolgen van het vele zitten tegen te gaan. We maken hierbij gebruik van wat er in een kantoor aanwezig is. Je zal ervan versteld staan wat er allemaal mogelijk is met een bureaustoel.

“Restoratieve Yoga”
In deze sessie komen verschillende houdingen en zachte bewegingen aan bod die ontspanning teweeg brengen. De intentie is dat je je zenuwstelsel tot rust brengt. Een zalig relaxte sessie die je technieken leert die je nadien zelf kunt blijven toepassen. Deze sessie is vooral gericht op ontspanning en wordt gegeven op een yogamat.

“Slow Flow Yoga”
Deze sessie brengt je uit je hoofd en in je lichaam. De opeenvolging van de verschillende yogahoudingen maken je lichaam sterker en soepeler. Een heerlijke flow die je een energie boost geeft en waarvan je het effect voor de rest van de dag (of zelfs langer) zal voelen. Deze sessie wordt gegeven op een (yoga)mat en is vooral gericht op het gebruik van je (misschien wel nog onbekende) spieren.

“Yin Yoga”
In een sessie yin yoga ga je op zoek naar ontspanning, zowel mentaal als fysiek. Je blijft een paar minuten in elke houding waardoor niet alleen je spieren ontspannen, maar ook je dieper gelegen bindweefsels. Je doet de meeste houdingen zittend of liggend. Ook ademhalingsoefeningen komen aan bod. Deze sessie wordt gegeven op een (yoga)mat en is vooral gericht op ontspanning en innerlijke rust.

 

Aantal deelnemers

Vanaf 5 tot 30 deelnemers

Talen

Nederlands, Engels

Duurtijd

1 uur

Budgetindicatie

€20 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
We're sorry, your request needs to be linked to a company.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Yoga

20.00

Beleef een ontspannend bewegingsmoment samen met je collega’s.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Yoga”