Wie van het team is een manusje van alles? Ontdek het tijdens Zeskamp! Dit leuk teambuilding spel brengt jouw team gegarandeerd dichter bij elkaar!

Zeskamp is een activiteit waarbij er voor verschillende leeftijden diverse samenstellingen van onderdelen zijn gemaakt. Hierdoor is een zeskamp voor iedere leeftijdsgroep een fantastische ervaring en belevenis. De sleutel tot succes is bij de meeste onderdelen doormiddel van teamwork. Maar bovenal zal er veel plezier beleeft worden en veel gelachen.

Aan de hand van het aantal deelnemers worden er 6 of meer onderdelen gespeeld in toernooi vorm of in groepen tegen elkaar in estafette vorm. De onderdelen zijn voor iedereen te spelen maar vergen een ultieme samenwerking om een goede score te kunnen behalen. Gebruik hierbij elkaars kwaliteiten om uiteindelijk te kunnen winnen van de andere teams. De onderdelen kunnen onder andere bestaan uit; zaklopen, galjoenrace, wereldbal, skippyslang en nog veel meer.

Deze activiteit kan doorgaan in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland .

Aantal deelnemers

Vanaf 15 tot 150 deelnemers

Talen

Nederlands, Engels

Duurtijd

1,5 tot 2 uur

Budgetindicatie

€19 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
We're sorry, your request needs to be linked to a company.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Zeskamp

19.00

Wie van het team is een manusje van alles? Ontdek het tijdens Zeskamp! Dit leuk teambuilding spel brengt jouw team gegarandeerd dichter bij elkaar!

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Zeskamp”