Skip to main content

Funk up your teambuilding

Boost de verkoop van jouw teambuildingactiviteiten door Funkey partner te worden! Jij zorgt voor de organisatie van de activiteit, wij regelen de rest! Funkey zorgt voor de promotie, het contact met de klant, het opmaken van offertes, het regelen van een locatie of catering,… Kortom, jij kan je volledig focussen op wat echt telt.

Registreer je als partner

Ontzorging en tijdswinst

Bij Funkey proberen we jou zoveel mogelijk te ontzorgen zodat jij je kan focussen op wat echt telt: het organiseren van een onvergetelijke teambuildingervaring.

Promotie van jouw activiteiten

Wij zorgen ervoor dat jouw activiteiten gezien worden. Dit gebeurt via zoekadvertenties, organisch verkeer, social mediacampagnes en nieuwsbrieven.

No cure, no pay

Bij Funkey betaal je geen vaste kosten. Je betaalt enkel een kleine opstartkost en nadien een commissie wanneer er een teambuilding van jou via ons wordt geboekt. Je hebt dus helemaal niets te verliezen!

Tevreden partners

Wij zijn heel blij om met Funkey samen te werken. De communicatie verloopt steeds vlot, niet alleen met de bazen maar met elke werknemer. Wanneer wij een vraag hebben over iets, krijgen we binnen de 24 uur hierop een antwoord. Het portaal voor de adverteerders is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Dankzij Funkey krijgen wij verschillende aanvragen binnen. Wij zijn heel tevreden om een teambuildingspartner van Funkey te zijn.

Michiel De Pelsemaeker

Sinds de start van onze samenwerking heeft Funkey onze organisatie op locaties gebracht waar we door rechtstreekse klantcontacten moeilijk hadden geraakt. Steeds correct, duidelijk, vlotte communicatie en dus een echte meerwaarde die ik iedereen kan aanraden.

Geert Vander Sypt

Door de samenwerking met Funkey hoef ik me niet bezig te houden met een aantal zaken en kan ik me concentreren op wat ik graag doe: nieuwe concepten ontwikkelen en begeleiden bij de klant. Funkey doet de rest: promotie en klantenwerving, zaal en catering zoeken indien door de klant gewenst, en nog zoveel meer, en alles is steeds fijn geregeld met duidelijke afspraken en een goede onderlinge verstandhouding.

Luc Van Dyck

Met het team van Funkey hebben we een zeer vlotte samenwerking. Het team heeft kennis van zaken en is naast zeer professioneel, vlot, gemakkelijk bereikbaar en sympathiek. Zij nemen mij de dingen uit handen die ik minder graag doe zodanig dat ik me kan concentreren op de beste ervaring leveren voor de klant.

Frederiek Troubeyn

504

Partners

1250

Activiteiten

290K

Websitebezoekers

2005

Boekingen

56K

Deelnemers

Hoe werkt het?

Registreer je als Funkey partner

Er zijn twee mogelijke manieren om je te registreren als partner. Je kan het registratieformulier invullen of je kan meteen een verkenningsgesprek inboeken met onze partnershipmanager.

Upload je activiteiten

Eenmaal je aangesloten bent als partner heb je toegang tot jouw eigen dashboard. In het dashboard kan je jouw activiteiten toevoegen. Voeg een nieuwe activiteit toe en vul de nodige informatie aan. Onze partnershipmanager controleert de activiteit, keurt deze goed en ziezo, jouw activiteit staat online!

Volg aanvragen op via je dashboard

Wanneer een klant een offerte-aanvraag doet voor jouw activiteit is dit onmiddelijk zichtbaar in jouw dashboard. Je ontvangt hier ook een e-mail van met alle praktische informatie. Jij bekijkt dan of deze activiteit in jouw planning past. Past de activiteit in de planning kan je deze bevestigen in het dashboard.

Vragen? Contacteer ons support team

Heb je nog vragen over het registreren als partner? Ons support-team staat elke weekdag van 9:00 tot 17:00 voor jou klaar.