Skip to main content

Teambuildings aan de Belgische kust

De leukste teambuildings aan de Belgische kust vind je hier.

Op zoek naar een teambuilding aan de kust? Overweeg dan zeker een teambuilding in Oostende. Deze bruisende stad aan onze Belgische kust is ideaal voor diegene die een dagje willen uitwaaien op het strand of zelfs in de zee. Ga surfen op de golven of bouw een zeepkist op het strand. Op de dijk of in het stadcentrum heb je eindeloos veel catering- en overnachtingsmogelijkheden. 

Over de organisatie hoef je je geen zorgen te maken. Bij Funkey organiseren wij jouw teambuildingdag(en) volledig op maat. Bekijk hieronder welke onvergetelijke teambuildings aan de kust je kan organiseren voor jij en je team.

Bekijk de activiteiten aan de Belgische kustlijnBekijk ons volledige aanbod in België

Waarom kiezen voor Funkey?

Jij kiest, Funkey regelt de rest

We regelen de organisatie van je teambuilding van aanvraag tot boeking. Overnachting, catering, locatie of transport nodig? Geen probleem, wij zorgen voor een formule op maat.

Prijs bij Funkey = prijs bij aanbieder

De prijs die je betaalt op Funkey is dezelfde prijs die je zou betalen mocht je de teambuilding rechtstreeks bij de aanbieder boeken. Je betaalt enkel een kleine servicekost voor onze dienstverlening.

Kwaliteit gegarandeerd

Alle activiteiten die worden aangeboden op Funkey werden onderworpen aan een grondige kwaliteitscheck. Je kan dus op beide oren slapen: jouw teambuilding wordt een geweldige ervaring.

Grootste aanbod in België

Funkey heeft momenteel het grootste teambuildingaanbod van België. Hierdoor kunnen we altijd een teambuilding voorzien die 100% voldoet aan al je vereisten.

Bekijken de activiteiten aan de Belgische kust

Ga naar onze Belgische website