Skip to main content

Teamuitjes Amersfoort

De leukste teamuitjes in Amersfoort vind je hier

Wil je een teamuitje organiseren in Amersfoort? Op ons platform vind je een breed aanbod aan activiteiten die een geslaagde teambuilding verzekeren. Ontdek de oude binnenstad aan de hand van een spannende citygame of haal de rust naar boven met een culturele workshop. Amersfoort biedt enorm veel mogelijkheden om met jouw team een leuke dag te beleven. Wij bieden zowel indoor als outdoor activiteiten aan, bij Funkey vind je zeker wat je zoekt.

Jij hoeft je niet langer te verontrusten over een teamuitje. Bij Funkey organiseren wij jouw volledige teambuilding zonder zorgen. Bekijk ons aanbod aan activiteiten in Amersfoort hieronder.

Bekijk onze activiteiten in AmersfoortBekijk ons volledige aanbod

Waarom kiezen voor Funkey?

Jij kiest, Funkey regelt de rest

We regelen de organisatie van je teambuilding van aanvraag tot boeking. Overnachting, catering, locatie of transport nodig? Geen probleem, wij zorgen voor een formule op maat.

Prijs bij Funkey = prijs bij aanbieder

De prijs die je betaalt op Funkey is dezelfde prijs die je zou betalen mocht je de teambuilding rechtstreeks bij de aanbieder boeken. Je betaalt enkel een kleine servicekost voor onze dienstverlening.

Kwaliteit gegarandeerd

Alle activiteiten die worden aangeboden op Funkey werden onderworpen aan een grondige kwaliteitscheck. Je kan dus op beide oren slapen: jouw teambuilding wordt een geweldige ervaring.

Uitgebreid aanbod in heel Nederland

Funkey heeft enorm aanbod aan teambuilding activiteiten over heel Nederland. Hierdoor kunnen we altijd een teambuilding voorzien die 100% voldoet aan al je vereisten.

Uitgelicht in Amersfoort

Bekijk alle activiteiten in Utrecht