Skip to main content

Teamuitjes Flevoland

De leukste teamuitjes in Flevoland vind je bij Funkey

Op zoek naar een leuk teamuitje in Flevoland? Dan ben je bij Funkey aan het juiste adres. Wij bieden bedrijfsuitjes aan van Almere tot Urk. Flevoland biedt een unieke omgeving voor heel wat toffe teambuilding activiteiten. Met zijn bijzondere landschappen, waterrijke omgeving en moderne steden, is Flevoland de perfecte bestemming om uw teamgeest te versterken. Of je nu op zoek bent naar een creatief, cultureel of actief teamuitje, bij Funkey vind je zeker wat je zoekt.

Funkey regelt de volledige organisatie van jouw teamuitje. Wij verzorgen een unieke locatie, heerlijke catering en indien nodig transport en/of overnachting.

Bekijk onze activiteiten in FlevolandBekijk ons volledige aanbod

Waarom kiezen voor Funkey?

Jij kiest, Funkey regelt de rest

We regelen de organisatie van je teambuilding van aanvraag tot boeking. Overnachting, catering, locatie of transport nodig? Geen probleem, wij zorgen voor een formule op maat.

Prijs bij Funkey = prijs bij aanbieder

De prijs die je betaalt op Funkey is dezelfde prijs die je zou betalen mocht je de teambuilding rechtstreeks bij de aanbieder boeken. Je betaalt enkel een kleine servicekost voor onze dienstverlening.

Kwaliteit gegarandeerd

Alle activiteiten die worden aangeboden op Funkey werden onderworpen aan een grondige kwaliteitscheck. Je kan dus op beide oren slapen: jouw teambuilding wordt een geweldige ervaring.

Uitgebreid aanbod in heel Nederland

Funkey heeft enorm aanbod aan teambuilding activiteiten over heel Nederland. Hierdoor kunnen we altijd een teambuilding voorzien die 100% voldoet aan al je vereisten.

Uitgelicht in Flevoland

Bekijk alle activiteiten in Flevoland