Maak de lekkerste bonbons met echte Belgische Callebaut chocolade.
Wat je gaat doen:
Er wordt chocolade gesmolten in de smaak die je prefereert (melk, puur of wit). Met deze chocolade gaan we massieve bonbons maken gevuld met smarties of nootjes en krijg je uitleg hoe je chocolade moet verwerken om na het smelten weer heerlijke knapperige en glanzende chocolade te krijgen.
Als de chocolade staat uit te harden gaan we koekjestruffels maken. Iedere deelnemer krijgt een portie gemalen koek waarvan een deegje wordt gemaakt. Dit deegje wordt gevormd tot truffels en door de chocolade gehaald.
Als laatst gaan we chocoladerotsjes of chocoladeflikken maken. Aan jou de keus.
De workshop duurt ca. 2 uur.
De activiteit vindt plaats op eigen locatie. Bijvoorbeeld in een klaslokaal, het personeelsrestaurant of een vergaderruimte. De ervaren kookconsulent komt naar je toe en neemt alle benodigdheden mee om er een geslaagde workshop van te maken. Denk aan smeltbakken, werkmatten, bonbonvormen en natuurlijk de boodschappen.
Je hoeft zelf alleen maar de drankjes te verzorgen en er moet een koelkast aanwezig zijn. Een (eenvoudig) bakje voor de bonbons krijg je cadeau.
Tip: de workshop kan aangepast worden in thema liefde (Bruiloft, Valentijn, Moederdag, Vaderdag), Pasen, Sinterklaas of Kerst. Wil je totaal iets anders? Neem gerust contact op, er is veel mogelijk.
Deze activiteit kan doorgaan in Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland .
Aantal deelnemers
Talen
Nederlands
Duurtijd
Budgetindicatie
€53.72 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.
Getest en goedgekeurd
Schrijf als eerste een reviewVraag hier je offerte aan
Chocolade workshop
€53.72
Maak de lekkerste bonbons met echte Belgische Callebaut chocolade.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.