Skip to main content

Teamuitjes Gelderland

De leukste teamuitjes in Gelderland vind je bij Funkey

Een teamuitje in Gelderland organiseren? Laat dat maar aan Funkey over. Gelderland is een veelzijdige provincie in het oosten van Nederland en is de ideale locatie om een onvergetelijke teamervaring te beleven. Of je nu op zoek bent naar een creatieve workshop of een leuk stadsspel in Arnhem, bij Funkey vind je zeker wat je zoekt. de provincie Gelderland heeft voor elk wat wils, met zijn natuurlijke schoonheid, historische erfgoed en diverse landschappen, is het dé perfecte bestemming om jouw volgende teamdag te organiseren.

Over de organisatie zelf hoef jij je helemaal geen zorgen te maken. Funkey regelt alles, van catering en locatie tot transport en overnachting.

Bekijk onze activiteiten in GelderlandBekijk ons volledige aanbod

Waarom kiezen voor Funkey?

Jij kiest, Funkey regelt de rest

We regelen de organisatie van je teambuilding van aanvraag tot boeking. Overnachting, catering, locatie of transport nodig? Geen probleem, wij zorgen voor een formule op maat.

Prijs bij Funkey = prijs bij aanbieder

De prijs die je betaalt op Funkey is dezelfde prijs die je zou betalen mocht je de teambuilding rechtstreeks bij de aanbieder boeken. Je betaalt enkel een kleine servicekost voor onze dienstverlening.

Kwaliteit gegarandeerd

Alle activiteiten die worden aangeboden op Funkey werden onderworpen aan een grondige kwaliteitscheck. Je kan dus op beide oren slapen: jouw teambuilding wordt een geweldige ervaring.

Uitgebreid aanbod in heel Nederland

Funkey heeft enorm aanbod aan teambuilding activiteiten over heel Nederland. Hierdoor kunnen we altijd een teambuilding voorzien die 100% voldoet aan al je vereisten.

Uitgelicht in Gelderland

Bekijk alle activiteiten in Gelderland