Actief teamuitje

Mollenstreken

Op pad in de stad met uw teamleden en … De Mol. Maar wie is het? Wie saboteert in het geniep al jullie goede werk?

Na ontvangst op locatie zal onze host de speluitleg verzorgen. De verschillende teams worden daarna door onze mysterieuze spelleider per sms naar meerdere locaties in en rond het centrum gestuurd om daar leuke opdrachten gaan doen en echte breinbrekers te kraken. In elk team zit een aangewezen deelnemer die op slinkse wijze de opdrachten probeert te laten mislukken. De Mol!

Het is aan het team om de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en om te ontdekken wie al die mollenstreken levert. Het is aan de Mol om tijdens het hele spel onder de radar te blijven opereren en om ervoor te zorgen dat zijn of haar team buiten de prijzen gaat vallen deze dag.

Vlak vóór de prijsuitreiking zal de host zich bij uw team melden. Zijn alle opdrachten succesvol uitgevoerd? Denken de teamleden al te weten wie de Mol is? Eindelijk mag de Mol zichzelf bekendmaken en schaamteloos bekennen hoe hij of zij het team heeft afgehouden van de overwinning. De Mol met de gemeenste, geniepigste, creatiefste onopvallende streken, die verdient natuurlijk eeuwige roem en een originele prijs.

Mollenstreken, gegarandeerd veel plezier!

Deze activiteit kan doorgaan in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland .

Aantal deelnemers

Vanaf 15 tot 200 deelnemers

Talen

Nederlands, Engels

Duurtijd

3 uur

Budgetindicatie

€26 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
We're sorry, your request needs to be linked to a company.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Mollenstreken”