Beschrijving
De sushirijst wordt thuis al voorgekookt zodat deze tijdig is afgekoeld om mee te werken. Alle ingrediënten gaan jullie zelf snijden en je krijgt uitleg hoe je op verschillende manieren de sushi tot een mooie rol kunt vormen. Hierbij word je deskundig begeleid. Er wordt gewerkt met verse zalm, verse groentes, sushirijst en nori. Als er gasten zijn die niet van vis houden kunnen we er krokante kip bij bakken en ook het Japanse eitje wordt niet vergeten. Als laatst gaan jullie de tafel dekken en daarna met ze allen smikkelen van al het lekkers wat je zelf hebt gemaakt.
Deze activiteit is zeer goed haalbaar om op eigen locatie uit te voeren. Bijvoorbeeld in een klaslokaal, het personeelsrestaurant of een vergaderruimte. De ervaren kookconsulent komt naar je toe en neemt alle benodigdheden mee om er een geslaagde workshop van te maken. Denk aan snijmatten, messen, kommen, rolmatjes en natuurlijk de boodschappen.
Je hoeft zelf alleen maar de drankjes te verzorgen en het servies om van te eten. De chopsticks krijg je cadeau.