Creatief teamuitje

Bamboe Team Communication

Deze teamactiviteit zorgt ervoor dat het team gezamenlijk aan een reuze constructie bouwt. Dit is een krachtige manier om team connectie en groei te versterken. Knutsel de moeilijkste figuren in elkaar door goed samen te werken en snel na te denken.

In de voorbespreking kijken we welke constructie er symbool staat voor dat wat jullie als bedrijf of team willen gaan bouwen.

Op de dag zelf starten we met een energizer en daarna volgt een korte voorstelling van de gekozen bamboe metafoor aan het team. Bamboe is veerkrachtig en flexibel en dat is precies wat er van het team wordt verwacht tijdens deze activiteit. Na een korte brainstorm over de thematiek van de bouwopdracht zetten we jullie op weg in kleinere teams. Met bamboestokken, elastieken en eventueel bedrijfslogo’s en/of banners bouwt het team aan de gewenste constructie. Denk maar een symbolische brug, triomfboog, piramide, …  die kunnen afgewerkt worden met de bedrijfsbanners of vlag.

Daarna wordt het bouwwerk samengevoegd en maken dagen we elk teamlid uit om er een symbolische betekenis aan te geven. Deze activiteit wordt begeleid door ervaren coaches.  Samenwerking, leiderschap, creativiteit, strategische inzicht, time management zijn maar enkele sleutelbegrippen in deze uiterst dynamische teambuilding.

 

 

Aantal deelnemers

Vanaf 9 tot 40 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€50 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
We're sorry, your request needs to be linked to a company.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Bamboe Team Communication

50.00

Deze teamactiviteit zorgt ervoor dat het team gezamenlijk aan een reuze constructie bouwt. Dit is een krachtige manier om team connectie en groei te versterken. Knutsel de moeilijkste figuren in elkaar door goed samen te werken en snel na te denken.

Categorieën: ,

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Bamboe Team Communication”