Dinner Games

Murder Mystery

Elke speler krijgt een centrale rol in dit mysterie en zal proberen de moord op één van de spelers op te lossen… Tijd om je probleemoplossende vaardigheden uit te dagen en de detective in jezelf aan te wakkeren!

Elke deelnemer krijgt op voorhand een briefing toegestuurd met meer informatie over zijn personage. Hierin wordt hun achtergrondverhaal en connecties met andere spelers gedetailleerd beschreven. Deze benadering resulteert in een ingewikkeld en boeiend web van aanwijzingen en potentiële verdachten, wat vraagt om scherpzinnige observatie en deductie om de dader te ontmaskeren.

Het succes bij het ontrafelen van het moordmysterie is afhankelijk van doeltreffende communicatie en samenwerking. Terwijl het intrigerende verhaal zich ontvouwt, worden teams uitgedaagd om aanwijzingen te vergaren, verdachten te ondervragen en het verhaal te ontrafelen, dit alles onder de constante druk van een naderende deadline.

Aantal deelnemers

Vanaf 10 tot 80 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

3 uur

Budgetindicatie

€65 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
We're sorry, your request needs to be linked to a company.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Murder Mystery

65.00

Elke speler krijgt een centrale rol in dit mysterie en zal proberen de moord op één van de spelers op te lossen… Tijd om je probleemoplossende vaardigheden uit te dagen en de detective in jezelf aan te wakkeren!

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Murder Mystery”