Coaching

Workshop Personal Branding

Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? Wat zijn jouw kwaliteiten en wie ben jij diep van binnen eigenlijk? Om volledig en optimaal te kunnen functioneren, is het wel heel erg handig om dit te weten.

Wat is personal branding?

Bij personal branding bekijk je jezelf als het ware als een merk. Wat zijn jouw kenmerken (kwaliteiten) en hoe kun je jezelf het beste presenteren aan de buitenwereld? Niet perse om jezelf te verkopen, maar om anderen te laten zien wie je bent en wat zij aan je hebben. Door jouw kwaliteiten eens goed op een rij te zetten, krijgt je zelfvertrouwen ook nog eens een flinke boost.

Je kracht en welke kosten eigenlijk te veel energie? Hoe maak jij plannen en hoe schat je in hoeveel tijd iets kost? En houd je eigenlijk rekening met de tijden waarop je het meest productief bent?

Maak je eigen Personal Brand

Ontdek jouw sterke eigenschappen en stijl. Ook je waarden worden in de spotlight gezet. Laat je inspireren door voorbeelden van Personal Branding en maak je eigen personal brand. Na deze workshop weet je precies wie je bent, wat je kunt uitstralen en hoe anderen jou zien. Doe deze cursus in groepsverband en je weet het ook van de anderen. Vanaf nu ga je ontspannen om met werkdruk en deadlines. Samenwerken is opeens veel leuker. Dit vergroot het werkplezier.

Hoe beter collega’s zichzelf en elkaar kennen, hoe beter zij samenwerken. Zij communiceren duidelijker, werken efficiënter, houding meer rekening met elkaar en hebben meer plezier in het werk. Wil jij dit ook voor jouw organisatie. Dan gaan we dit regelen!

Aantal deelnemers

Vanaf 8 tot 20 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

1,5 uur

Budgetindicatie

€34.75 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
We're sorry, your request needs to be linked to a company.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Workshop Personal Branding

34.75

Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? Wat zijn jouw kwaliteiten en wie ben jij diep van binnen eigenlijk? Om volledig en optimaal te kunnen functioneren, is het wel heel erg handig om dit te weten.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Workshop Personal Branding”