Skip to main content
Over Funkey

De 4 Funkey Factors

Funkey is hét zoek- en boekplatform voor teambuilding activiteiten in de Benelux. Samen gaan we voor een maximale personeelstevredenheid binnen bedrijven, door collega's samen unieke ervaringen te laten beleven.

Hoe doen we dat?

  • We garanderen kwaliteitsvolle dienstverlening
  • We zijn voor iedereen toegankelijk
  • We leggen de focus op employee happiness
  • We zorgen steeds voor een persoonlijke aanpak

Bij Funkey staan plezier en kwaliteit steeds centraal. Daarom is het belangrijk dat bij al onze werknemers de neuzen in dezelfde richting wijzen. Om dit te bereiken hebben we onze interne waarden uitgeschreven als de 4 Funkey Factors.

Funkey Factors

FUN = werkplezier

Je bent een echte positivo en toont steeds oprechte interesse. Daarnaast ben je steeds veerkrachtig tegenover klanten, medewerkers en partners.

WOW = initiatief, pro-actief werken en ondernemingszin

Go the extra mile, je wil steeds het maximale bereiken, bent kritisch voor jezelf en knalt als het brandt. Je doet er alles aan om jouw vooropgestelde doelstellingen te behalen.

HUG = samenwerking en behulpzaamheid

Je bent steeds begaan met een ander en bent zeer empatisch. Je luistert graag naar de inbreng van collega’s en geeft zelf steeds constructieve feedback.

TOP = kwaliteit

Je gebruikt jouw eigen talenten om zo Funkey naar een hoger niveau te tillen. Je stelt hoge eisen aan jouw afgeleverde werk en gaat op een respectvolle manier om met feedback.

 

Een hecht team

Deze waarden vormen het fundament van Funkey en dragen bij aan het creëren van een werkomgeving die doordrenkt is van positiviteit, innovatie en teamgeest. Het maakt van ons team een hechte groep vol met gemotiveerde en enthousiaste mensen. Zie jij jezelf volledig passen in dit plaatje? Bekijk dan zeker onze vacatures op de website.