Skip to main content

Teambuildings Kortrijk

De tofste teambuildings in Kortrijk vind je hier

Op zoek naar een originele teambuilding in Kortrijk? Bij Funkey bieden we tal van leuke teambuilding activiteiten aan in deze West-Vlaamse stad aan de Franse grens. Zowel indoor als outdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een culinaire workshop tot een actieve teambuilding, bij Funkey vind je zeker wat je zoekt en dit in alle prijscategoriëen. Daarnaast biedt de stad ook heel wat slaap- en eetgelegenheden.

Ons team van experten staat klaar om van jouw teambuildingdag(en) een totaalbeleving te maken. Zo hoef jij je geen zorgen te maken omtrent de gehele organisatie.

Bekijk onze activiteiten in KortrijkBekijk ons volledige aanbod in België

Waarom kiezen voor Funkey?

Jij kiest, Funkey regelt de rest

We regelen de organisatie van je teambuilding van aanvraag tot boeking. Overnachting, catering, locatie of transport nodig? Geen probleem, wij zorgen voor een formule op maat.

Prijs bij Funkey = prijs bij aanbieder

De prijs die je betaalt op Funkey is dezelfde prijs die je zou betalen mocht je de teambuilding rechtstreeks bij de aanbieder boeken. Je betaalt enkel een kleine servicekost voor onze dienstverlening.

Kwaliteit gegarandeerd

Alle activiteiten die worden aangeboden op Funkey werden onderworpen aan een grondige kwaliteitscheck. Je kan dus op beide oren slapen: jouw teambuilding wordt een geweldige ervaring.

Grootste aanbod in België

Funkey heeft momenteel het grootste teambuildingaanbod van België. Hierdoor kunnen we altijd een teambuilding voorzien die 100% voldoet aan al je vereisten.

Bekijk de activiteiten in Kortrijk

Ga naar onze Belgische website